İçeriğe geç

Manila Ingilizce Ne Demek

Manila ne demek sözlük anlamı?

“Manila” kelimesi, çivit mavisinin bulunduğu yer anlamına gelen Tagalogca “may-nila” ifadesinden gelir. 19 Aralık 2022 “Manila” kelimesi, çivit mavisinin bulunduğu yer anlamına gelen Tagalogca “may-nila” ifadesinden gelir.

Manla ne demek?

Roma ve Etrüsk mitolojisinde Mania (veya Manea) ölüm tanrıçasıydı. Mantus ile birlikte yeraltı dünyasına hükmederdi. Lares ve Manes’in annesi olduğu ve ayrıca hayaletlerin, ölümsüzlerin ve gecenin diğer ruhlarının annesi olduğu söylenirdi.

Nara ingilizcede ne demek?

“nara” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 5 sonuç cry i.

Masaya ingilizcede ne deniyor?

masa f. çekiç f. masada oturmak f.

Manila ne demek ingilizce?

İngilizce-Türkçe çeviri adı Manila, Filipinler’in başkentidir. Manila, kenevirle aynı anlama gelir.

Manila hangi?

Manila (Takalo: Maynila), Filipinler’in başkenti ve Manila metropol alanındaki belediyelerden biridir. Şehir, ülkenin en büyük adası olan Luzon’da, Manila Körfezi’nin doğu kıyısında yer almaktadır.

Ellamın ne demek?

Elleham, Allahu alem kelimesinin Elfçe telaffuzudur. Konuşma dilinde söylediğiniz gibi “Takdir ediyorum, takdir ediyorum, takdir ediyorum” anlamına geliyordu…

Manja nedir?

Manja beşik anlamına gelir. Yatakla karşılaştırıldığında hafif olan ve bir yerden bir yere kolayca taşınabilen bir tür taşınabilir yataktır. Hintçe’de Charpai olarak adlandırılır.7 ​​Şubat 2024Manja beşik anlamına gelir. Yatakla karşılaştırıldığında hafif olan ve bir yerden bir yere kolayca taşınabilen bir tür taşınabilir yataktır. Hintçe’de Charpai olarak adlandırılır.

Melli ne demek?

Bu aşirete ait toplam 15 kırsal yerleşim yeri bulunmaktadır. Bu yerleşim yerlerinin merkezi, bölgeye adını veren Melli (Kocaaliler) kasabasıdır.

Nora ingilizcede ne demek?

NORA (Non-Obvious Relationship Awareness) Bu makalenin amacı, literatürde kısaca NORA olarak adlandırılan, İngilizce Non-Obvious Relationship Awareness kelimelerinin baş harflerinden oluşan ve Türkçeye Görünmez İlişki (Bağlantı) Farkındalığı olarak çevrilebilecek kavramı açıklamaktır.

Ney ingilizcesi ne?

“ney” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 7 sonuçKategoriİngilizce2Genelreed i.Müzik3Müzikcreed flute i.4Müziktuning pin i.

Yokun ingilizcesi ne demek?

“yükseköğretim kurumu (yök)” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç Yükseköğretim Kurulu i.

Bokun ingilizcesi ne demektir?

Bok kelimesinin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamı “Oh, bok”tur.

Miya ingilizce ne demek?

“missing in action (mia)” teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları: 1 sonuç failed in action (mia) i.

Manyak ingilizcede ne demek?

“maniac” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 36 sonuçKategoriİngilizce1Genelmadman i. Öngörülemeyen davranışları nedeniyle “madman” olarak anılırdı. Öngörülemeyen davranışları nedeniyle “Maniac” lakabını aldı. Daha fazla cümle2Genelmad You are crazy’den sonra. You are crazy. Daha fazla cümle, 49 satır daha

Manilada hangi dil konuşuluyor?

Filipinler’de üç resmi dil bulunmaktadır: Filipince, İngilizce ve İspanyolca.

Filipinlerin ismi nereden gelir?

Filipinler ismi ülkeye İspanyol Kralı II. tarafından verilmiştir. Felipe’nin onuruna bu isim verilmiştir. 1542’deki seferi sırasında İspanyol kâşif Ruy López de Villalobos, Leyte ve Samar adalarına “Filipinler” adını vermiştir.

Lavin ne demek hangi dilde?

Türkçe’ye İsveççe’den geçen Lavin ismi, günümüzde en popüler kız isimlerinden biridir. Bu nedenle anlamı özellikle anne adayları ve baba adayları için sıkça araştırılmaktadır. Lavin ismi heyelan ve çığ anlamına gelir. Ayrıca bu isim Kürtçe’de “güzel” anlamına gelir.

Milan ne demek sözlük anlamı?

MİLANO İSİM NE ANLAMA GELİYOR? TDK’daki bilgilerle birlikte, Milan isminin anlamı ve anlamı nedir sorusunun cevabı şu şekildedir: Zarif, kibar. Sevilen, değerli, kıymetli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir