İçeriğe geç

Debbabe Ne Anlama Gelir

Bedük ne anlama gelir?

Bedük isminin anlamı: büyük, asil, gösterişli, önemli.

Dobik ne anlama gelir?

Doping, “Bir sporcunun müsabaka sırasında fiziksel ve ruhsal performansını artırmak amacıyla Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından yasaklanmış madde veya yöntemleri bilinçli veya bilinçsiz olarak kullanması” olarak tanımlanmaktadır.

Bedük hangi tarz?

BedükDoğumSerhat Bedük 20 Nisan 1979 Ankara, TürkiyeStillerElektronik müzik · Dans müziğiMesleklerMüzisyen AranjörEnstrümanlarVokal, klavye, gitar, perküsyon6 satır daha

Bedük ne mezunu?

Serhat Bedük (d. 20 Nisan 1979, Ankara), sahne adı sadece Bedük olan Türk müzisyen. Bilkent Üniversitesi’nde grafik tasarım bölümünden mezun oldu.

Delek ne anlama gelir?

Tashi (Tibetçe: བཀྲ་ཤིས, Wylie: bkra shis, [tʂáɕi]) “uğurlu” anlamına gelir ve delek (Tibetçe: བདེ་ལེགས, Wylie: bde legs, [tèle], ayrıca deleg veya deleh olarak da çevrilir) “iyi” veya “iyi” anlamına gelir veya deleh olarak da çevrilir, “iyi” veya “iyi” anlamına gelir.

Wada ne demek?

Dünya Anti-Doping Ajansı (WADA), spor alanındaki her türlü anti-doping faaliyetini desteklemek, koordine etmek ve izlemek için 1999 yılında kurulan bağımsız bir uluslararası kuruluştur. WADA, Dünya Anti-Doping Kodunun geliştirilmesini ve sonraki aşamalarını koordine eder.

Bada ne anlama gelir?

Bada (Korece: 바다), Samsung Electronics tarafından akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar gibi mobil cihazlar için geliştirilen bir işletim sistemidir. Adı, “okyanus” veya “deniz” anlamına gelen Korece “바다 (bada)” kelimesinden türemiştir. Orta seviyeden üst seviye akıllı telefonlara kadar çeşitlilik gösterirler.

Bedük’in eşi kim?

Kaymakam EKER ve eşi Deniz EKER, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Saffet Bey’e Arıkan BEDÜK ve eşi Gülsen BEDÜK’e teşekkür etti.

Bedrin ne anlama gelir?

Bedri ismi Arapça kökenlidir ve “tamamlanmış”, “tamamlanmış” veya “parlak” anlamına gelir. Ayrıca İslam tarihinde Bedir Savaşı ile özdeşleştirilir ve bu nedenle bazen bu tarihi ve dini olayla bir bağlantı oluşturabilir.

Bediş ne anlama gelir?

Açık, belirgin, belirgin; süsleyici, dekorasyon, bediş.

Bediz ne anlama gelir?

Bediz isminin anlamları şunlardır: 1. Süsleme, dekorasyon, nakış. 2. Resim, heykel, figür.

Bedestan ne anlama gelir?

Osmanlı İmparatorluğu’nda, kumaş, mücevher ve çeşitli değerli nesnelerin alınıp satıldığı, eşit büyüklükte kubbelerle örtülü bir tür kapalı çarşıdır. Bu yapıların ilk örneklerine 13. yüzyılın başlarında Anadolu’da rastlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Mutlu Son Masaj Yapan Escort